Podniková prodejna AGADOS a VAPP otevřena.

Pracovní doba: Pondělí až pátek: 8:30 – 16:30

Vezeko CARGO D3 B2000 VČELA

pro migraci včelstev

Výroba ukončena

Ložná plocha [mm]: 3170 x 1820
Celková hmotnost [kg]: 1500 až 2000
Užitečná hmotnost [kg]: až 1450
Bočnice: Hliníkové
Výška bočnic: 350 mm
Typ oje: V oj
Konstrukční rychlost: 100 km/h
Kola: pod ložnou plochou
Velikost kol: 14 palců
Počet náprav: 2
Brzděný: ano
NENÍ SKLADEM - Ověřit dostupnost?
Cena: na dotaz   |   Kontaktujte nás

Uvažujete o kočování se včelstvy? Jak ale své včelstvo přestěhovat? Řešením jsou naše specializované přepravníky pro včelstva.

Výroba přepravníku včelstev

Tyto speciální přívěsy vyrábíme na základě specifických přání zákazníka. Zjistíme, jak si zákazník nový přepravník představuje a co od něj požaduje. V případě přepravy včel to znamená například zajištění jednoduchého naložení úlu, uchycení a další manipulaci s úlem. Rozměry přepravníku se odvíjejí od rozměrů úlu - jsme schopni vytvořit přepravník na míru pro konkrétní úl, nebo i pro celou třídu úlů (rozměry úlu spadají do daného rozsahu). Tyto požadavky poté zpracujeme do podoby návrhu a znovu konzultujeme se zákazníkem.

Možnosti kočování se včelstvy

Vyrobili jsme již několik typů přepravníků pro včely - ať už se jednalo o přívěsy, přepravníky nebo návěsy. Náhledy můžete vidět v naší fotogalerii.
Naše přepravníky se soustředí na jednoduchost a rychlost manipulace s úlem. Pro tyto účely jsme zvolili postup, při kterém zákazník vjede s přepravníkem pod úl, přepravník poté zvedne svůj profil a tím se úl usadí na přepravník. Po demontáži stojanů úlu je včelstvo připravené na přepravu.

Univerzální využití

Snažíme se navrhovat naše přívěsy tak, aby nebyly pouze specializovanými nástroji. Přívěs pro přepravu včelstev lze využít i jako univerzální přívěs, se kterým může zákazník převážet například krmiva pro včelstva.

Základní výbava přívěsného vozíku:


  • Univerzální přívěs
  • Hydraulika pro zdvižení rámu s včelstvy
  • 3 písty pro zdvižení rámu s individuálním nastavením výšky

Příplatková výbava:


Uvedená cena je orientační, ceny přívěsů pro migraci včelstev jsou vždy kalkulovány individuálně dle požadavků.
  • Rám pro umístění úlů
      
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter a mohou být doplněny o příplatkovou výbavu. Změna cen vyhrazena. Cenová nabídka platí pouze přes internetovou rezervaci či s vytištěnou nabídkou.